25 maig de 2016 a les 12:24

El Daró folk ja ha engegat la seva cinquena edició

Amb el concert del passat divendres 20  de maig de Els ministrers del Sabre, va començar el V Festival de Música Daró Folk a la Bisbal.

El Festival programarà un total de sis concerts gratuïts de música d’arrel, cada divendres de maig i juny a la plaça Major de la Bisbal d’Empordà a partir de les 22h.

El proper 27 de maig serà el torn pel concert de Els Groullers. La formació celranenca, portarà música d’arrel catalana amb un repertori que es compon de temes tradicionals dels Països Catalans reelaborats amb un llenguatge actual, així com temes de creació pròpia nascuts dels ritmes i sonoritats tradicionals.

Els seguiran els Sona Folk (3 de juny), els Filibusters (10 de juny), Meandre (17 de juny) i una actuació conjunta de tancament que anirà a càrrec de Dj Boix i La puça diatònica, l’últim divendres de festival, la nit de Sant Joan (24 de juny).

El cicle, que enguany celebra la seva cinquena edició, està organitzat per l’associació bisbalenca Arpa de Bec i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.