1 febrer de 2017 a les 10:48

El debat ‘Ara és demà’ sobre el futur de l’educació a Catalunya fa parada a la Bisbal

Amb la voluntat de fer una aportació al debat ‘Ara es demà’ sobre el futur de l’educació a Catalunya i amb el suport del Consell Escolar de Catalunya, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha coordinat una jornada de treball a les Escoles Velles. L’acte serà el proper dissabte 11 de febrer, de les 10h a les 13h.

S’hi abordaran els temes centrals dels cinc eixos del debat ‘Ara es demà’ i es recolliran les idees sorgides al debat. L’objectiu és millorar, enriquir o revisar cadascun dels eixos des d’una perspectiva local, d’una banda, i des de l’experiència dels centres educatius del territori, d’una altra.

Tanmateix, es partirà del material escrit de les cinc ponències elaborades per experts en cadascun dels àmbits i una proposta de preguntes que es plantejaran en grups. Els temes són:  “Els pilars del sistema educatiu”, “L’arquitectura del sistema educatiu”, “El centre educatiu”, “El professorat” i “L’alumnat”.

El debat s’organitza des del grup de recerca Bitàcola-GROC de la Universitat de Girona, conjuntament amb l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. 

Per tal de facilitar l’organització de la jornada, cal que els assistents s’inscriguin prèviament a l’adreça ‘ensenyament@labisbal.cat’ (amb nom, cognoms, telèfon i lloc de treball). La data límit per a les inscripcions és el 9 de febrer. Els inscrits rebran material escrit per tal de preparar el debat. Es poden fer consultes sobre el programa o l’organització a l’Àrea d’Ensenyament de les Escoles Velles o través del seu telèfon (617 60 81 03).