15 abril de 2016 a les 11:22

El Dia Internacional de l’Art a la Bisbal d’Empordà

Més d’una seixantena d’activitats artístiques i culturals conformaran la programació de la quarta edició del Dia Internacional de l’Art, els dies 16 i 17 d’abril a Girona i comarques.
 
L’efemèride commemora el naixement d’un dels artistes més emblemàtics i multidisciplinaris del renaixement, Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452.

L’any 2011, la UNESCO  declarava aquesta data, 15 d’abril, com el Dia Internacional de l’Art per apropar el món de les arts visuals als ciutadans.

Amb la finalitat comuna d’emplenar els carrers del territori d’art i de cultura en aquesta gran festa mundial, s’ha organitzat un ampli i divers programa d’activitats, gratuïtes i aptes per a tots els públics, com itineraris d’art, propostes gastronòmiques, projeccions, xerrades, exposicions, jocs.

Aquesta iniciativa és promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani de l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb entitats, associacions, institucions i artistes de Girona i comarques i compta amb el suport de la Diputació de Girona i dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.

 

A la Bisbal, el Dia internacional de l’Art es tradueix en la següent programació:

 

MATÍ i MIGDIA: Plaça Joan Ferrerós (Passeig Marimon Asprer)

11:00-13:00h Taller de caixes fosques a càrrec de Luthiers Drapaires. Hi ha places limitades

11:00-13:00h Taller de pinzells musicals a càrrec de Luthiers Drapaires Hi ha places limitades

11:00-15:00h Proposta gastronòmica a càrrec de La Carlella Hoddogs. A tots els públics

12:00h Espectacle Clown El niu” a càrrec de Dudu Arnalot. A tots els públics

 

TARDA: A l’espai Tònic

17:00-20:00h Exposició temporal “Reciclatge Creatiu de Deixalles Tecnològiques” a càrrec de Luthiers Drapaires. A tots els públics i visitable fins el 14 de maig.

Organitza: Ajuntament de la Bisbal i Espai Tònic