13 novembre de 2020 a les 14:26

El Dispositiu d’inserció laboral de Treball als Barris de la Bisbal continua oferint atenció personalitzada

|

El Dispositiu d’Inserció Laboral de Treball als Barris té com a finalitat donar suport a totes aquelles persones residents al nucli antic de la Bisbal i que es trobin en situació d’atur o bé que vulguin canviar de feina. Malgrat la situació sanitària actual, la iniciativa no s’atura i continua amb la seva atenció personalitzada. Així, les persones immerses en un procés de recerca de feina que vulguin informació sobre aquest programa, poden enviar la seva consulta o contactar a través del correu electrònic ocupacio@labisbal.cat, al telèfon 617584337 o bé dirigint-se a l’edifici de Torre Maria (C/Aigüeta, nº17), de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

Per participar al programa cal estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i ser resident al Nucli Antic de la Bisbal d’Empordà. A través del programa, les persones usuàries es podran inscriure a les ofertes de feina existents i també podran rebre assessorament i orientació laboral, així com participar en accions formatives i pràctiques no laborals en empreses. També es podrà donar assistència a l’hora de realitzar tràmits amb el SEPE i resoldre dubtes generals o bé derivats de la situació sanitària i econòmica actual.

Les persones de la Bisbal que no resideixin en el Nucli Antic tenen a disposició el Servei del Club de la Feina. Per inscriure’s, cal trucar al 972 64 68 06 i demanar cita prèvia. Aquest servei també està pensat per a persones que es trobin en situació d’atur o bé que estiguin treballant però que vulguin cercar una altra feina. El servei es dur a terme a l’Edifici Ajuntament Vell (C/ de les Mesures nº17).

A més, a través d’aquesta publicació, setmanalment, es van incorporant material gràfic o audiovisual amb consells sobre orientació laboral:

 

Preparar una entrevista de feina per videotrucada ok (color CNPL)

 

 

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.