16 desembre de 2020 a les 12:39

El Gran Tió dels Voltors torna a la plaça del Castell

Aquest dissabte 19 de desembre, i amb el Nadal que ja es va acostant, arriba el Gran Tió organitzat pels Voltors. Enguany es tornarà a instal·lar a la plaça del Castell i, atesa la situació sanitària actual de pandèmia de  COVID-19, tindrà un funcionament diferent. Per tal que la mainada pugui participar al Gran Tió, caldrà obtenir un tiquet a les botigues Rulduà Ceràmica (carrer Cavallers, 1), Gla Empordà (carrer Aigüeta, 2) o Bisbal Copy (carrer Solidaritat, 40): les places són limitades.

Al mateix tiquet que es donarà s’indicarà l’hora que toca fer cagar el Tió i caldrà ser-hi 10 minuts abans. Només podran accedir a l’escenari nens i nenes amb tiquet: cada infant podrà anar acompanyat d’un sol adult. Enguany no caldrà portar menjar al Tió, però sí que cal fer una donació de 2 euros per adquirir al tiquet, que es destinaran a la compra de menjar per a la Fundació Acollida i Esperança del Convent dels Franciscans. En cas d’anul·lació, el tiquet es podrà bescanviar pel regal del Tió als llocs i dies que l’organització indiqui.

L’acte està organitzat per l’entitat Els Voltors i compta amb el suport de la Federació del Comerç i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

*Foto: Xevi Codolà