15 desembre de 2022 a les 6:35

El Gran Tió dels Voltors torna a la plaça del Castell

|||

El Nadal es va acostant i el dissabte vinent, 17 de desembre, torna a la plaça del Castell el Gran Tió de la Bisbal, organitzat pels Voltors. Un any més, per participar-hi, caldrà tenir el tiquet corresponent de 2 euros, disponible als establiments comercials bisbalencs Bisbal Copy, la Botiga Homo i la Llibreria Siglantana. Igual que en les anteriors edicions no es farà la recollida d’aliments a la plaça, l’import de la compra del tiquet anirà íntegrament destinat a la compra d’aliments per a la Fundació Acollida i Esperança del Convent de la Bisbal. 

La jornada, com és habitual, escalfarà motors de bon matí amb la cercavila de timbals i xocolatada a càrrec dels Timbalers dels Voltors, la Batuscala i Timbalers de les Gavarres. La sortida serà a la plaça del Castell i encarrilarà fins a la plaça Germans Sitjar.

L’acte, organitzat per l’entitat Els Voltors, va arrencar l’any 2009 quan van construir un Gran Tió per a la Bisbal, l’any 2009, seguint els passos d’altres poblacions que ja ho feien. Compta amb el suport de diverses empreses, de la Federació del Comerç i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

*Foto: Anna Pascual