20 desembre de 2019 a les 8:02

El Gran Tió dels Voltors torna a la plaça del Castell

Aquest dissabte 21 de desembre, i amb el Nadal que ja es va acostant, arriba el Gran Tió organitzat pels Voltors. Enguany es tornarà a instal·lar a la plaça del Castell: de les 17 a les 20 h. Una de les novetats és que, per tal que la mainada, pugui participar al Gran Tió, cal aconseguir un tiquet a les botigues adherides a la Unió de Comerciants del municipi. Així, amb una compra (sense import mínim), es donarà un tiquet que es podrà canviar per una cagada del Gran Tió.

Un any més la iniciativa tindrà un objectiu solidari: el Tió necessita reserves de menjar i tots els aliments que recol·lecti (oli, llet, conserves, llegums…) es lliuraran al centre de la Fundació Acollida i Esperança del Convent dels Franciscans. Cal tenir present que no hi ha import mínim per obtenir un tiquet per fer una cagada de Tió. .

La jornada arrencarà de bon matí: a partir de les 11 h hi haurà la Cercavila de timbals i xocolatada popular. Enguany es comptarà amb la participació dels Timbalers dels Voltors, Batuscala de l’Escala i el Bruel dels Timbalers de Pals.