20 gener de 2022 a les 16:54

El Gran Tió dels Voltors va recollir 700 quilos d’aliments i productes d’higiene per la Fundació Acollida i Esperança del Convent

|

El passat 18 de desembre el Gran Tió organitzat pels Voltors va tornar a instal·lar-se a la plaça del Castell de la Bisbal. Per participar-hi calia tenir el tiquet corresponent de 2 euros, adquirit a establiments bisbalencs, alhora que també es podia obtenir a la mateixa plaça. L’import de la compra del tiquet va anar íntegrament destinada a la compra d’aliments i productes d’higiene per a la Fundació Acollida i Esperança del Convent de la Bisbal d’Empordà. Enguany es van recollir un total de 700 quilos d’aliments i productes d’higiene que faran servir les persones usuàries del centre residencial bisbalenc i són de gran utilitat per l’entitat.

L’acte va ser organitzat per l’entitat Els Voltors i va comptar amb el suport de diverses empreses, de la Federació del Comerç i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. La Fundació Acollida i Esperança, amb seu bisbalenca al Convent dels Franciscans, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a crear espais d’acollida i atendre persones que pateixen exclusió social, especialment persones afectades pel VIH/sida sense recursos econòmics, personals ni suport familiar.