22 juliol de 2014 a les 14:37

El Grup Bisbalenc Medusa Box, guanya el concurs gadità lolatown””

22/07/2014 OAP

 

 El passat cap de setmana el Grup Bisbalenc Medusa Box, ha aconseguit un nou èxit en imposar-se en el concurs “lolatown” que s’organitza anualment a la ciutat de Cadis.

Aquest prestigiós concurs de bandes emergents de Pop/Rock, comptava amb 56 grups participants provinents d’arreu de l’Estat Espanyol., i va disputar la final el passat cap de setmana entre els sis grups escollits, per un prestigiós jurat.

El premi consisteix en la gravació d’un vídeo clip, més una sessió de fotografies,  ser els caps de cartell en la propera sessió del festival, així com la sintonia del programa de la Cadena Ser  “Hoy  por Hoy” en la seva versió de Cadis.

 

Els components del grup (Enric Mont guitarra i veu, Jordi Bosch baix, Adrià Bravo en substitució pel festival de Pau Giralt, teclista, Nil Bribian bateria i Nil Muriscot guitarra) es mostraven molt contents per haver aconseguit aquest reconeixement, i ens comentaven que entre el públic assistent, hi havia gran quantitat de programadors de festivals, havent aconseguit concerts arreu de l’Estat espanyol, i en destacaven el macrofestival NOSINMUSICA que es celebra a la mateixa ciutat de Cadis, i per on han passat grans artistes com Fandango, Amaral i l’incombustible ROSENDO.

 

Des de l’Ajuntament volem felicitar al grup, que va guanyar el passat concurs escena bisbalenca realitzat per l’Àrea de Joventut  a la festa major del 2013, i encoratjar a portar el nom de la nostra ciutat arreu, per convertir-nos en la capital de la música.

 

Us deixem un Video enregistrat al buc d’assaig municipal.

 

Redactat: OAP