18 desembre de 2018 a les 11:22

El jumping serà cap de cartell del PIN 2018 de la Bisbal

El Parc Infantil de Nadal de la Bisbal tornarà a omplir de diversió per als infants les tardes nadalenques. Del 27 al 30 de desembre, de 4 a 8, al Pavelló Firal i pista del Mas Clarà.

Enguany el cap de cartell indiscutible és una nova atracció que cal destacar: el jumping, que ben segur que causarà furor entre la mainada. Ara bé, un any més hi haurà un ampli ventall d’activitats a l’interior del pavelló: inflables (tobogans, grand prix, brau mecànic, botty-botty, futbolí humà…), tirolina, llits elàstics, tir amb arc, simular de bugui i Wii. A més a més, també s’hi faran tallers de maquillatge, hi haurà espai de tennis taula i ludoteca: construccions, bicicletes i material divers per als infants d’edats d’entre 2 i 4 anys. D’altra banda, a la part exterior hi haurà activitats amb ponis.

Cal tenir present que també hi haurà activitats paral·leles al PIN i incloses amb l’entrada. Així, el dissabte 29 de desembre es farà la Crispetada i l’endemà, 30 de desembre, està prevista la tradicional visita del Carter Reial (18.30 h).