26 abril de 2017 a les 15:17

El Magazine de Ràdio Bisbal torna a les ones dissabte vinent

La revista d’informació  ciutadana de Ràdio Bisbal torna a emetre’s a partir del proper dissabte 29 d’abril. Després d’una aturada temporal des del març passat el programa radiofònic dirigit per Manel Magrinyà i conduït per Joan Baixeras tornarà a emetre’s amb normalitat, cada dissabte de 9h a 13h, amb remissió els dilluns a la mateixa hora i fins l’1 de juliol que tancarà temporada. La única excepció serà que la reemissió de dilluns 1 de maig es farà l’endemà, dimarts 3 a causa de l’especial aniversari del quart aniversari del rellançament de Ràdio Bisbal que es farà l’1 de maig des de la Plaça Major. 

Com a entrevistes destacades d’aquest retorn a les ones del Magazine, cal fer esment de l’entrevista a l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais i Puigdemont. A més a més, el Safareig Musical de Mercè Casamajor i Jordi Sànchez entrevistaran a Albert Morcillo, director del Cor Carreras Dagas.  A la secció sobre territori i paisatge que presenta Antoni Martí també es comptarà amb la presència d’Antònia Roig “Rogenca” que acaba de prorrogar la seva exposició al Terracotta Museu fins el 21 de maig. 

El Magazine encetarà la jornada amb un ‘Bon dia’ ben carregat de cançons que han esdevingut la banda sonora de moltes vides, a càrrec del coordinador del programa Manel Magrinyà. El programa continuarà col·laboracions habituals com el musical ‘Magazine Clàssica’ de Jordi Sánchez,  ‘L’Estació de Serveis’ de Pere Estrem, ‘La Bisbal al dia’ amb Roger Vidal,  Xènia Sala, Joan Baixeras i Manel Magrinyà, amb el comentari d’opinió del politòleg Andreu Paneque. Tampoc hi mancarà la informació meteorològica de Marc Vilà, l’Agenda de Joan Baixeras, l’espai literari cultural a càrrec de Marià Sais,  les recomanacions literàries de la llibreria La Siglantana  i la secció d’història del municipi amb Jordi Frigola.

El Magazine de Ràdio Bisbal va aturar les emissions en disconformitat amb la precarietat tècnica en la qual es troba Ràdio Bisbal. Tanmateix la situació s’ha desbloquejat  per la bona voluntat, tant dels voluntaris com del mateix equip de govern que, des de bon principi, intenta pal·liar  les deficiències denunciades a mesura que li sigui possible pressupostàriament. I és que, tal com ja es va fer saber setmanes enrere, un dels objectius de l’Àrea de Comunicació del consistori és dinamitzar Ràdio Bisbal.