8 setembre de 2022 a les 7:48

El mercat setmanal de la Bisbal es reubica provisionalment al passeig Marimon Asprer i a l’aparcament colindant

A partir de demà, divendres 9 de setembre, la totalitat del mercat setmanal de la Bisbal d’Empordà es reubicarà provisionalment al passeig Marimon Asprer i a l’aparcament colindant. Les parades de roba i complements seran al passeig Marimon Asprer, mentre que les d’alimentació s’instal·laran a l’aparcament.

Com que l’aparcament del passeig Marimon Asprer quedarà ocupat per les parades marxants, s’habilitarà la zona d’estacionament de Can Balaguer (al carrer Ramon Masifern). Cal tenir present que també hi ha disponibles les zones d’aparcament del Camp de Futbol nou de la Bisbal i el del carrer Abat Oliba amb el carrer Jaume II. L’Ajuntament de la Bisbal preveu que aquesta situació provisional tingui una durada mínima d’un mes. 

Aquest trasllat es fa a causa les destrosses que va provocar la pedregada de la setmana passada: encara s’estan reparant les teulades malmeses i, a dia d’avui, no es pot garantir la seguretat viària de tots els espais del centre de la Bisbal. En aquest sentit, cal tenir present que es recomana que les persones vianants hi caminin amb cautela, per la part central dels carrers. Alhora, el consistori bisbalenc fa una crida a veïns i veïnes propietàries per, amb la major celeritat possible, revisar i reparar les teulades del municipi afectades per la pedregada.