29 març de 2016 a les 14:13

El MIC 2016 tanca l’edició d’enguany amb una gran afluència de públic i una alta participació

La Mediterranian International Cup (MIC) va donar el tret de sortida el passat dimecres amb els primers partits de la fase de grups de la competició, que es va completar al llarg del dijous 24. El MIC se celebra durant la Setmana Santa en diversos camps de futbol de poblacions de la Costa Brava, també a la Bisbal d’Empordà que l’acull, un any més, després que l’any passat es renovés el conveni amb MICFootball per 4 anys més.

La competició s’organitza desde fa 15 anys amb l’objectiu d’impulsar el futbol formatiu i generar il·lusió entre els joves futbolistes. La fórmula del MIC aconsegueix unir les esperances i il·lusions dels equips més petits i modestos amb la professionalitat dels principals clubs de l’escena internacional. Per tant, els joves de qualsevol club del món tenen uns dies per conviure i a la vegada competir amb els millors clubs i seleccions del futbol internacional. Tot un esdeveniment.

Així mateix, a la Bisbal ens han visitat equips s en categoria infantil com el Manchester City, l’Inter de Milà, EL FCBarcelona, el RCDEspanyol o el Porto.

A més, cada edició del MIC és apadrinada per embaixadors amb bona reputació a nivell mundial (enguany han estat Sergi Roberto i Víctor Álvarez) i també ha vist despuntar joves promeses del futbol que avui dia ja son jugadors consolidats d’elit.

Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví F-11, Aleví F-7, Femení i MIC-Integra són les categories del torneig i perquè us en feu una idea, estem parlant de 596 partits de futbol en 5 dies; Més de 5000 jugadors acreditats amb més de 220.000 seguidors; Varis partits en obert a la TV; 20 seus; 24 camps; Més de 200 equips en representació de 36 nacionalitats diferents amb els 5 continents representats; Al voltant de 300 persones treballant-hi i un impacte econòmic per damunt dels 3.500.000€. Això és el MIC.

 En aquesta edició,  el Barça i Espanyol, amb dos títols, han estat els equips més guardonats, seguits per MàlagaNàstic i Cabanes. El MIC 2016, a banda de ser l’edició de la competició més nombrosa pel que fa a seus i equips participants, també ha estat la que més públic ha reunit. En la categoria infantil, el gran triomfador ha tornat a ser el Màlaga, que ha revalidat títol per tercer any consecutiu.