17 octubre de 2012 a les 13:28

El nou cicle de cinema infantil en català (CINC) arriba a la Bisbal

Tal com es va fer durant el primer trimestre del 2012, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística i l’Oficina de Català d’aquesta població, ha programat un nou cicle de cinema infantil en català (CINC) per als mesos d’octubre, novembre i desembre.

En aquesta ocasió, es projectaran dues sessions de Pirates!, Els cadells i el codi de Marco Polo, Madagascar 3: de marxa per Europa i Les aventures de Tadeu Jones. En tots els casos, el preu de l’entrada serà de 4 euros. Per a informació més detallada, cliqueu aquí.

La Direcció General de Política Lingüística repartirà fullets informatius, amb la llista de les pel·lícules programades, entre l’alumnat de totes les escoles del Baix Empordà amb l’objectiu de difondre aquesta activitat al màxim.

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre el Centre de Normalització Lingüística de Girona i la Direcció General de Política Lingüística promouran el cinema infantil en català a diverses poblacions de les comarques gironines: Girona, Platja d’Aro, la Bisbal d’Empordà, Ripoll i Ribes de Freser.