17 gener de 2023 a les 10:59

El nou Consell d’Infants Municipal del curs 2022-2023 de la Bisbal d’Empordà

El novembre passat va ser quan es va constituir el nou Consell d’Infants Municipal d’aquest curs escolar 2022-2023. Els nous regidors i regidores són Ona Maspoch (Medi Ambient), Anas Arbibi (Ensenyament), Aleix Rubio (Urbanisme i Via Pública), Martí Garriga (Transparència i Participació Ciutadana), Julia Botó (Esports i Salut), Nil Mallolis (Joventut i Igualtat), Francisco José Ajila (Promoció i Desenvolupament Local), Alguer Geli (Comunicació i Noves tecnologies), Alexandra Cánovas (Seguretat Ciutadana), Berta Illamola (Gent Gran), Queralt Pont (Cultura), Mauro Buxeres (Acció Social i Ciutadania), Aina Hornillos (Solidaritat i Cooperació i Habitatge). A través d’aquest enlla

A la sessió constitutiva del passat 17 de novembre les propostes dels regidors i regidores del curs 2021-2022 van ser votades per l’alumnat de 5è de les escoles del municipi. Les més votades van ser la del concurs fotogràfic amb diferents suports digitals (amb 42 vots); i la del projecte Apadrinar un Avi de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu (amb 11 vots). Les properes sessions del CIM se celebraran el 2 de març i el 18 de maig del 2023.

El Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 6è de primària de la ciutat: un espai on poden exercir, com a ciutadans/es que són, el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la ciutat.