9 setembre de 2011 a les 15:09

El nou curs escolar comença a la Bisbal amb 2276 alumnes

El nou curs a la Bisbal d’Empordà comença amb 2.276 alumnes aquest dilluns, 12 de setembre. L’escola l’Empordanet comença el curs a les noves instal·lacions i les activitats extraescolars s’han adaptat en diferent mesura als nous horaris escolars, que han adoptat tots els centres excepte l’escola Cor de Maria, que seguirà fent l’horari que feia l’any anterior.

L’adequació de la nova escola l’Empordanet, amb 50 alumnes, no està acabada del tot i per això no disposarà fins dijous, amb tota probabilitat, del servei de menjador a la mateixa escola, ja que queda pendent que el Departament d’Ensenyament hi posi el mobiliari que cal per poder oferir el servei.

El Tren Petit acollirà 146 alumnes; el Joan de Margarit, 450; l’escola Mas Clarà, 410; el Cor de Maria, 250 i l’Institut de la Bisbal, 970 alumnes. Des de mitjans del mes de juliol la regidoria d’Educació ha registrat setze alumnes nouvinguts, 3 que corresponen a l’ensenyament infantil, nou de primària i quatre d’ESO, que procedeixen de la resta de l’Estat, de Marroc, Equador, Hondures, Gàmbia i Romania.

Quant als horaris de les activitats extraescolars, la regidoria d’Educació informa que tenen previst iniciar-les entre dos i tres quarts de cinc de la tarda a la ludoteca Minuts Màgics, Bisbal bàsquet i el Patronat Municipal d’Esports. A partir de les cinc de la tarda les iniciaran el futbol i el gimnàs El Griu mentre que el Club de Tennis, ho farà a partir de dos quarts de sis de la tarda. L’Acadèmia el Cercle iniciarà les activitats a demanda i les que hi ha programades al Mundial començaran a un quart de sis de la tarda els alumnes més petits, fins a preparatori 1; las resta d’alumnes més grans es dividiran en dos grups, un que començarà a tres quarts de cinc de la tarda i un altre que començarà a tres quarts de sis de la tarda.