20 setembre de 2023 a les 9:54

El passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà acull aquest cap de setmana la fira Expocasió

La fira de vehicles d’ocasió i KM 0 Expocasió arriba a la Bisbal d’Empordà aquest cap de setmana: els dies 22, 23 i 24 de setembre durant tot el dia, de 10 a 20 h i amb entrada gratuïta. L’esdeveniment, que ha celebrat edicions a Fornells de la Selva i s’ha convertit en la fira de vehicle d’ocasió més important de les comarques gironines, ha apostat per expandir-se a d’altres municipis. A la Bisbal d’Empordà tindrà lloc al passeig Marimon Asprer, esdevenint l’escenari d’una cita ineludible per als qui busquen l’oportunitat per adquirir un cotxe o furgoneta de gran qualitat a preu assequible i als amants del món de l’automoció en general.

En aquesta edició, Expocasió oferirà una àmplia exposició de més de 300 vehicles, siguin d’ocasió o KM 0, en els 6.000 metres quadrats del passeig Marimon Asprer. Gasolina, dièsel, híbrids, híbrids endollables, elèctrics, furgonetes industrials… tots els models estaran representats a la fira Expoocasió, ja que hi assistiran més de 25 marques oficials, «cosa representa una garantia en el tracte i en el servei de postvenda», explica l’empresa organitzadora. «Concentrades en un sol lloc el públic disposarà d’una gran varietat per d’ofertes, promocions i descomptes especials per l’ocasió: tots els vehicles estaran revisats i garantits», afegeixen.

La fira comptarà amb assessorament professional: experts en automoció oferiran assessorament a fi de respondre precs i preguntes del públic. Alhora, l’organització destaca que es disposaran d’opcions de finançament flexibles per a les persones compradores, així com ofertes i descomptes exclusius- «A més de ser una oportunitat única per adquirir un cotxe de qualitat a un preu assequible, Expocasió La Bisbal d’Empordà promou la sostenibilitat en allargar la vida útil dels vehicles i reduir la petjada de carboni associada amb la fabricació de cotxes nous», destaquen.

La fira Expocasió compta amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Es pot consultar més informació i tots els detalls a través del web de la fira Expocasió.