20 juny de 2017 a les 12:50

El pavelló d’Esports acull la cloenda de les escoles esportives municipals

||

Del 12 al 14 de juny, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal va organitzar la festa de cloenda de les escoles esportives municipals al pavelló d’Esports. Així, alumnes de les 7 escoles esportives municipals van fer exhibicions de les activitats que s’han anat desenvolupant al llarg d’aquest curs 2016-2017 a les diverses instal·lacions.

Les escoles esportives municipals que participen en aquest esdeveniment esportiu són: gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, judo, zumba infantil, funky, multiesport i preeesportiva (per als més menuts). Un total de 120 infants –d’edats compreses entre es 3 i els 13 anys- estan inscrits a les escoles municipals que organitza l’Àrea d’Esports. I els seus objectius se centren a promocionar les diferents disciplines, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d’hàbits saludables.

Amb aquest esdeveniment es posa en valor l’aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa el consistori.