23 setembre de 2022 a les 9:01

El Pavelló d’Esports de la Bisbal acull diumenge la fase final de la Lliga Catalana EBA

||

El Pavelló d’Esports de la Bisbal d’Empordà acull aquest diumenge, 25 de setembre, la fase final de la Lliga Catalana EBA de la Federació Catalana de Basquetbol. La capital baixempordanesa és la seu escollida per celebrar les semifinals, que es disputaran en jornada matinal, i la gran final que es disputarà a les 18 h. El CE Bisbal Bàsquet coorganitzarà, juntament amb la Federació Catalana aquesta fase final, un nou repte logístic i organitzatiu per a l’entitat bisbalenca que assumeix «amb la màxima il·lusió i amb el desig de seguir posant la ciutat de la Bisbal al mapa esportiu de Catalunya».

Els quatre equips semifinalistes que disputaran la fase final sortiran de les eliminatòries de 1/4 de final que es disputaran aquest mateix dissabte. Les eliminatòries són les següents: FC Barcelona vs CB Granollers; Sol Gironès Bisbal Bàsquet vs CB Martorell; CB Santfeliuenc vs UE Mataró; i CB Tarragona vs FC Martinenc. La primera semifinal es disputarà a les 10.30 h, la segona a les 12.15 h, i la final serà a les 18 h.

D’una banda els socis i sòcies del CE Bisbal Bàsquet, poden adquirir abonaments amb reserva pels 3 partits al preu de 3 euros a través d’aquest enllaç. De l’altra, jugadors i jugadores del club poden obtenir abonaments gratuïts amb reserva pels 3 partits que es disputaran a través d’aquest enllaç. Finalment, la reserva d’abonaments per al públic general té un cost de 5 euros per a tots 3 partits i es pot fer en línia aquí.