9 novembre de 2023 a les 9:08

El Pavelló d’Esports de la Bisbal d’Empordà acollirà la final de la 42a Lliga Catalana EBA

El Pavelló d’Esports de la Bisbal d’Empordà acollirà la final de la 42a Lliga Catalana EBA. Es disputarà el proper dimecres 6 de desembre, a les 18.10 h, entre CB Boet Maresme Mataró i el CE Bisbal Bàsquet.

L’equip de la Bisbal d’Empordà encadena sis victòries dels sis partits que porten jugats en el marc de Lliga Catalana EBA. El Sol Gironès Bisbal Bàsquet continua líder en solitari després de guanyar al Cuarte de Huerva per 85-67. En els cinc partits anteriors, la victòria també els va acompanyar tant a casa com a fora. Aquesta setmana vinent, encadenen un altre partit a casa rebent la visita del Valls, el tercer classificat.

El Bisbal Bàsquet va fer història l’any passat arribant a la final de la lliga EBA i quedant-se a un pas de la victòria. Des de l’any 2020 el Sol Gironès Bisbal Bàsquet competeix a la Lliga Catalana EBA, arran d’aprofitar la reestructuració generada per situació derivada de la pandèmia per assumir una de les places vacants a la Lliga EBA, la quarta categoria estatal.