2 febrer de 2009 a les 17:04

El President Montilla i l’Alcalde de la Bisbal inauguren els nous jutjats

Lluís Sais ha fet un discurs de benvinguda a José Montilla. L’Alcalde ha destacat la transformació que ha experimentat la ciutat, d’un nucli industrial a una economia de serveis, i la col•laboració que hi ha hagut entre l’Ajuntament i els diferents departaments del Govern.Sais espera que Montilla aconsegueixi un bon acord perquè és vital per al país i li ha donat el seu suport en la negociació que s’està duent a terme. Finalment, l’Alcalde ha destacat el caracter acollidor de la Bisbal d’Empordà i ha convidat el President que la visiti amb la família i els amics.

El President de la Generalitat ha fet un discurs d’agraïment a les paraules de l’alcalde i posteriorment, Lluís Sais ha fet entrega a José Montilla d’un obsequi, un quadre de ceràmica original de Vila-Clara.

Posteriorment les autoritats s’han dirigit a peu fins a la nova seu dels jutjats de la Bisbal d’Empordà i han iniciat un recorregut per les diferents plantes i dependències judicials. Allà els han acompanyat la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret, el jutge degà i altres autoritats dels cossos i forces de seguretat. La consellera de Justícia, Montserrat Tura, que ha guiat la visita per les noves instal•lacions, ha estat la que ha obert els parlaments de l’acte d’inauguració, en els que també han intervingut Maria Eugènia Alegret, Lluís Sais, i José Montilla.