15 novembre de 2023 a les 14:46

El projecte Eskletxa, espai de referència amb mirada integral durant l’etapa adolescent i juvenil a l’INS la Bisbal

Amb el curs escolar, el setembre passat va arrencar també una nova edició del projecte ESKLETXA a l’INS la Bisba, amb intervencions també a l’Escola Cor de Maria. Enguany ofereix atenció directa a l’Institut de la Bisbal els dimecres de 8 a 15 h per tal que el projecte es consolidi com a espai de referència amb mirada integral durant l’etapa adolescent i juvenil. El jovent interessat hi pot contactar a través del correu electrònic eeskletxa@labisbal.cat, el telèfon 617 558 990 o 647 466 350, alhora que si es prefereix fer-ho de manera anònima també es pot utilitzar aquest formulari.

La proposta vol servir per integrar els serveis que s’ofereixen al jovent des de l’Àrea de Joventut i Igualtat dins el centre educatiu bisbalenc, oferint espais d’assessorament en àmbits de cohesió social, educació, lleure, ocupació, habitatge, participació, cultura, oci i salut. Té l’objectiu d’arribar més a les persones joves i incidir de manera més directa, tant al seu desenvolupament com a les seves necessitats.

Concretant, Eskletxa vol esdevenir una figura referent pel jovent de l’Institut de la Bisbal, fomentar la participació de persones joves al municipi, detectar necessitats reals per optimitzar recursos, formar part activament del dia a dia de l’Institut de la Bisbal i, alhora, treballar de forma coordinada per a una atenció integral. Es pot consultar més informació a traves del díptic corresponent a través d’aquest enllaç.