21 octubre de 2020 a les 10:59

El projecte FutbolNet de la Fundació Barça comença un nou curs a la Bisbal d’Empordà

Ahir, dimarts, va començar el nou curs del projecte FutbolNet a la Bisbal d’Empordà, que preveu durar fins el maig i enguany es farà a les instal·lacions esportives de l’Escola Mas Clarà. La iniciativa, que porten a terme conjuntament la Fundació Barça, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal i la Diputació de Girona, vol servir per treballar valors a través de l’esport i la inclusió social amb l’objectiu de fomentar la cohesió i la vertebració local. I és que la metodologia FutbolNet pretén mi­llorar la qualitat de vida de joves i infants que hi participen a través d’elements claus com la diversió, l’activitat física, la identitat, el compromís amb l’entorn i valors com es­forç, respecte, treball en equip o humilitat.

El programa FutbolNet està destinat a nens i nenes de 6è a 4t d’ESO i és una activitat completament gratuïta. Enguany es farà els dimarts i els dijous de les 17.30 a les 19.30 h i el programa té capacitat per a 60 alumnes participants, de 6è de primària a 4t d’ESO. Per aquest curs aniran dividits en un dia setmanal activitat per a 30 usuaris/dia, els quals es faran 3 subgrups d’uns 10 alumnes ca­dascun i monitorats per un coordinador/a del projecte i de dos educadors/es.

L’alumnat que estigui interessat en participar-hi es pot inscriure per correu electrònic a esports@labisbal.cat, o bé presencialment el mateix dia de l’activitat a la pista esportiva del Mas Clarà: a través dels adjunts a aquesta publicació es pot consultar la documentació que requereix la inscripció. Es pot obtenir més informació contactant amb l’Àrea d’Esports: al telèfon 97264219, al correu electrònic esports@labisbal.cat, o directament a les oficines del Pavelló d’Esports, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.