23 maig de 2016 a les 12:31

El Projecte Rossinyol celebra deu anys

El Projecte Rossinyol (UdG) és un projecte de responsabilitat social a través dela mentoria adreçat als municipis de les comarques gironines. Aquest cap de setmana estava d’enhorabona perquè celebrava els seus 10 anys d’activitat.

La festa del desè aniversari del Projecte Rossinyol es va celebrar  al pavelló Municipal de Pont Major amb gairebé tres-cents assistents, entre mentors i mentorats. La celebració va ser un homenatge al projecte al llarg de la seva història.

El Projecte Rossinyol s’ha vertebrat d’una banda, en l’acció voluntària d’estudiants universitaris de totes les facultats de la UdG i, d’una altra banda, en l’establiment d’una línia de recerca sobre mentoria que engloba tant l’àmbit nacional com l’internacional.

 El rector de la UdG, Sergi Bonet, va remarcar el treball per a la integració social, cultural i lingüística amb els més de vuit-cents joves en 12 localitats de la geografia gironina (entre elles, la Bisbal) amb nens i nenes de 39 centres de primària i secundària.
 
La festa va reunir també representants institucionals de la UdG, dels ajuntaments de les ciutats i pobles que duen a terme el Projecte Rossinyol i de la Generalitat de Catalunya.