29 juny de 2022 a les 17:27

El públic de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal podrà votar quin espectacle ha de guanyar el nou Premi del Públic Lola Casademont

Si bé el desembre passat la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal va ser guardonada amb el Premi Zirkólika a millor iniciativa per a la projecció del circ i el va voler dedicar a la Lola Casademont, a la 27a edició de la Fira, l’organització enguany fa un pas més i ha creat el nou Premi del Públic Lola Casademont. A mode de reconeixement i homenatge de la qui va ser molt més que una figura cabdal per la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, l’entitat ha creat un guardó que consistirà en una peça ceràmica de terrissa negra, creada per Didi Heras. El públic podrà decidir quin espectacle mereix el guardó votant a través de butlletes i una urna ubicada al punt informatiu al vestíbul del Teatre Mundial, o bé a través de l’aplicació mòbil de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal.

Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, perxa xinesa gestual, bàscula o fins i tot baldufes són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany. Un total de 27 companyies amb 36 espectacles actuaran a la XXVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà que se celebrarà del 15 al 17 de juliol. A través del web pot descobrir tota la programació amb detall i adquirir entrades pels espectacles de pagament. Si bé l’eix programàtic continua girant al voltant del circ contemporani sense renunciar al de caràcter més popular, l’organització continua fent una marcada aposta pel circ local, no pas per la impossibilitat d’acollir companyies internacionals, si no per la gran qualitat del circ autòcton.

*Foto: Anna Pascual