7 març de 2023 a les 5:55

El Punt de Trobada de Gent Gran de la Bisbal acull una xerrada informativa sobre la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Continua l’activitat al Punt de Trobada de Gent Gran de la Bisbal. El passat dilluns 20 de febrer va acollir una xerrada sobre la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu. Va anar a càrrec de la directora Carme Solà, juntament amb al treballadora social del centre, Mireia Punsí. L’acte va servir per tractar qüestions com l’accés al centre, el seu funcionament, informació corresponent a la Llei 39/2006 d’atenció a les persones en situació de dependència. «Va ser una xerrada molt profitosa i les persones participants van poder aclarir molts dels dubtes i inquietuds que tenien», han explicat des del Punt de Trobada de Gent Gran.

El Punt de Trobada de Gent Gran va destinat a persones de més de 60 anys, que resideixin a la Bisbal d’Empordà i tinguin ganes de fer activitats diverses i crear xarxa social. Aquestes activitats es poden ampliar depenent dels interessos i inquietuds de les persones participants que assisteixen al punt de trobada. L’objectiu és promoure una oferta plural d’activitats que s’ajustin als seus interessos, estimuli la seva participació dins la comunitat i així poder gaudir d’un envelliment actiu fomentant la convivència, les relacions intergeneracionals i la motivació personal. També fa assessorament en temes relacionats amb la gent gran. En aquest sentit, a dia d’avui s’ofereix: tallers de psicoestimulació (dimarts i dimecres de 10 a 12 h AM, a l’Ajuntament Vell); grup de lectura (dijous de 10.30 a 11.30 h, a l’Ajuntament Vell); sessions d’astronomia esporàdiques a la Biblioteca Lluïsa Duran; i una excursió anual.

Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç. També es pot contactar amb el Punt de Trobada de Gent Gran a través del telèon 674 655 113 o al correu electrònic gentgran@labisbal.cat