17 octubre de 2023 a les 16:37

El Punt de Trobada per a la Gent Gran fa una sortida a Castelló d’Empúries i continua el curs amb un ampli ventall d’activitats

Després d’un estiu en el qual no s’ ha aturat l’activitat del Punt de Trobada per a la Gent Gran de la Bisbal d’Empordà ha encarrilat el nou curs amb una sortida a Castelló d’Empúries. Va començar amb una visita al al Butterfly Park, centre de recuperació d’aus exòtiques i tropicals que han estat en captiveri i no poden tornar al seu medi natural va tenir lloc dimecres passat, 11 d’octubre. El grup també va poder observar una gran varietat de papallones i capolls. La sortida va continuar amb una visita al a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries i va cloure amb un dinar a l’Armentera.

Una de les novetats d’aquesta tardor és un seguit de 3 sessions d’un taller de creació de felicitacions de Nadal en vídeo amb el mòbil. Les persones assistents al taller (persones inscrites al Punt de Trobada per a la Gent Gran de la Bisbal) aprendran a crear una felicitació de Nadal amb una aplicació de mòbil per poder-la enviar als seus contactes. L’activitat, doncs, inclourà creació del guió, planificació, gravació, edició i difusió.

El Punt de Trobada de Gent Gran va destinat a persones de més de 60 anys, que resideixin a la Bisbal d’Empordà i tinguin ganes de fer activitats diverses i crear xarxa social. Aquestes activitats es poden ampliar depenent dels interessos i inquietuds de les persones participants que assisteixen al punt de trobada. L’objectiu és promoure una oferta plural d’activitats que s’ajustin als seus interessos, estimuli la seva participació dins la comunitat i així poder gaudir d’un envelliment actiu fomentant la convivència, les relacions intergeneracionals i la motivació personal. També fa assessorament en temes relacionats amb la gent gran. En aquest sentit, a dia d’avui s’ofereix: tallers de psicoestimulació (dimarts i dimecres de 10 a 12 h AM, a l’Ajuntament Vell); grup de lectura (dijous de 10.30 a 11.30 h, a l’Ajuntament Vell); sessions d’astronomia esporàdiques a la Biblioteca Lluïsa Duran; i una excursió anual.

Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç. També es pot contactar amb el Punt de Trobada de Gent Gran a través del telèon 674 655 113 o al correu electrònic gentgran@labisbal.cat.