13 desembre de 2018 a les 18:01

El segell discogràfic Bankrobber fa una donació de música bisbalenca a la Biblioteca

La Biblioteca municipal de la Bisbal ha rebut diversos discos de música amb denominació d’origen bisbalenc editats pel segell Bankrobber, donats desinteressadament per la mateixa discogràfica. El lot d’àlbums, en format CD, és de bandes com Mazoni, Sanjosex, The Gramophone Allstars, Fetus, Sanjays, Holland Park, Tarannà o Mr. Hubba & El Mono Inventor. 

Des de la Biblioteca municipal s’ha volgut fer un agraïment a la discogràfica pel donatiu. «Ens serà molt útil per fer créixer l’apartat de música de la col·lecció local», han explicat. 

Bankrobber és un segell musical independent nascut l’any 2001 entre Barcelona i la Bisbal d’Empordà. Mogut per l’amor per la música, aposta per un model de proximitat i treballa amb un petit nucli d’artistes, com a discogràfica, editorial musical, oficina de management i promotora. En aquest sentit, deixant de banda els artistes de denominació d’origen bisbalenca, ha editat projectes com El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Els Surfing Sirles, Guillamino o Inspira.