12 gener de 2012 a les 9:30

El sorteig de 1.000 euros i la Fira rebaixa al carrer tanquen la campanya de Nadal dels comerços de la Bisbal d’Empordà

La celebració de Fira rebaixa al carrer i el sorteig dels 1.000 euros per comprar en comerços de la Bisbal d’Empordà han tancat la campanya de Nadal dels comerços de la ciutat. La Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà va fer aquest diumenge el sorteig de 1.000€ en vals de compra als establiments bisbalencs amb la presència del regidor de Promoció de la ciutat, Xavier Dilmé.

La persona guanyadora el sorteig d’aquest any ha estat Cristina Ribera, de la Bisbal d’Empordà, i l’establiment que va recollir la butlleta guanyadora va ser la botiga Divers. La Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà ha informat que s’han recollit unes 18.000 butlletes, que formen part de la campanya de promoció del comerç local aquest Nadal. La Unió de Comerciants de la Bisbal ha utilitzat en aquesta campanya el nou eslògan ‘Els petits plaers de la Bisbal’.

La Unió de Comerciants de la Bisbal ha valorat inicialment Fira rebaixa al carrer amb uns resultats millors que els de l’any passat, amb una bona resposta dels botiguers i dels clients. El president de l’entitat, Jaume Rulduà, ha explicat que fer la fira de rebaixa al carrer, al davant dels mateixos comerços és una bona iniciativa que reforça el comerç local.

La fira rebaixa al carrer forma part dels projectes de col·laboració que programen l’Ajuntament de la Bisbal i la Unió de Comerciants dins el conjunt d’accions de promoció comercial de la ciutat.