25 setembre de 2012 a les 12:22

El taller formatiu “Què puc estudiar?. Xerrada sobre formació i ocupació” compta amb la col•laboració de l’Aula d’adults municipal.

|

L’Àrea de Desenvolupament Local, mitjançant el Club de la Feina, ha organitzat el taller “Què puc estudiar?. Xerrada sobre ocupació i formació” realitzat el passat divendres 21 de setembre a Torre Maria, amb la col·laboració de l’Aula d’adults municipal. En el taller es van explicar les diferents opcions d’estudi que hi ha tant a la Bisbal d’Empordà com al Baix Empordà. Gràcies a la coordinació de l’Aula d’Adults municipal de la Bisbal d’Empordà amb les aules d’adults d’altres ajuntaments ha estat possible informar de l’oferta formativa existent.

En aquests moments, la millora del currículum a través de la formació ha esdevingut de vital importància per tal d’incrementar les possibilitats de trobar feina. Aquesta xerrada anava dirigida a persones aturades que necessiten formar-se per millorar les seves possibilitats de trobar feina. Els assistents també varen tenir l’oportunitat de consultar els dubtes en funció de la seva situació personal alhora d’escollir un itinerari formatiu.

Fins a final d’any, des de l’Àrea de Desenvolupament Local, s’han programat diferents tallers per als inscrits al Club de la Feina, per tal de seguir treballant tots els aspectes relacionats amb la recerca de feina. Els temes que tractaran els propers tallers seran l’Autoconeixement aplicat al procés de recerca de feina (19 d’octubre), la comunicació i l’entrevista de feina (16 de novembre) i els tests psicotècnics (14 de desembre).