7 octubre de 2010 a les 10:04

El Tastaolletes fa públics els ‘tastets gastronòmics’ de la segona edició

El restaurant Daró oferirà pastís de peix amb salsa rosa, musclos i cloïsses a l’estil del bar Daró, vedella a la jardinera i sèpia amb salsa. El restaurant Divinum presenta lioneses farcides de foie caramel·litzades, galetes de xips amb brandada de bacallà, broqueta de carn i verdures amb ‘taboulé’ oriental, degustació de formatges artesans, broqueta de llagostins i vieires i tempura de verdures. El restaurant La Cova aporta 5 tipus de "montaditos", fondue de formatge, retalls de calamar i sèpia amb mandonguilles. El restaurant El Teatret presentarà coca amb escalivada i seitons marinats, truita de bolets de temporada, peus de porc desossats amb reducció de porto i fricandó.
La carnisseria Salvi prepararà salsitxes amb xampinyons o tomàquet, xoricets al vi, botifarra i costelló amb ceba i embotits casolans. Plats per emportar L’Empordanet tindrà assortiment d’arrebossats, cargols, paella i fideus rossejats. El forn de pa i xarcuteria Can Rodà inclou en la seva oferta pa de pagès amb tomata i embotits artesans, creps dolces i salades, mini frankfurt amb melmelada de tomata, torradetes amb sobrassada i ‘brie’ calent i minipizza de pernil dolç o tonyina.
A l’apartat de postres, Galetes Graupera presenta la seva especialitat galetes artesanes, i les pastisseries ofereixen la seva especialitat:  el càntir (Font), el rus (Massot) i el bisbalenc (Sans Bisbalenc Pastissers).
Quant a les degustacions de vi o cava, la Bodega Matias aporta l’especialitat en vins de postres, La Botiga presenta l’especialitat en vins de l’Empordà, La Porta del Vi inclou l’especialitat en vins de les millors DO de Catalunya i la Vinoteca Bouquet ofereix una manera diferent de gaudir el vi.
El servei de bar anirà a càrrec de Cafè Buquet i el pa l’aporta el forn de pa  Can Rodà. Els preus van dels 5 euros del ticket pack, que inclou dos tastets gastronòmics i el plat de ceràmica, els 2 euros del tiquet individual gastronòmic i els 2 euros del tiquet celler, que inclou tres degustacions de vi o cava.