10 octubre de 2010 a les 13:50

El Tastaolletes manté una bona afluència de públic tot i la pluja

Els actes previstos a la Sala de tasts han tingut molt bona acceptació i es preveu que s’omplin durant tota la jornada. Per assitir a les presentacions, tastos i actes de la Sala de tasts cal reservar tot i que són gratuïts ja que hi ha molta demanda. Des de primera hora també hi ha hagut força afluència de gent a la zona reservada als col·leccionistes de plaques de cava i també ha presentat una demanda elevada la zona destinada a ludoteca. 
 
La mostra acull al Pavelló firal els tastets gastronòmics i enològics i una exposició de vaixelles de ceràmica de la Bisbal i una de fogons i fogonets del Terracotta Museu. 
La segona edició del Tastaolletes ofereix tastets gastronòmics i tasts de vi i cava oferts per setze empreses participants entre restaurants, carnissers, xarcuters, empreses de càtering, pastisseries i cellers. L’entrada al Tastaolletes és gratuïta i un tiquet pack (que inclou 2 tastets gastronòmics i el plat de ceràmica) valdrà 5 euros, 2€ el tiquet individual gastronòmic i 2€ el tiquet celler (que inclou 3 degustacions de vi o cava). El plat de ceràmica d’aquesta edició té un nou disseny que el diferencia del de la primera edició.