17 agost de 2021 a les 16:40

El Teatre Mundial acull els assajos de la nova òpera de la prestigiosa directora Alondra de la Parra, que culminaran amb una funció oberta al públic

||

El Teatre Mundial de la Bisbal està acollint aquestes setmanes, des de finals de juliol, una residència artística per produir la nova proposta de la prestigiosa directora Alondra de la Parra: ‘The Silence of Sound’. El nou espectacle és una gran producció operística que s’estrenarà a Mèxic més endavant i que també compta amb la participació d’Orquestclown i Gabriela Muñoz.

Aquesta residència d’alt nivell a l’equipament bisbalenc ha estat possible gràcies a un acord entre la productora bisbalenca Brava Performing Arts i l’Ajuntament de la Bisbal. Una setantena de persones podran assistir a l’assaig general del proper divendres 20 d’agost, a les 19.30h: tindrà una durada aproximada d’una hora i 10 minuts. Les persones que vulguin assistir-hi ha de sol·licitar-ho per correu electrònic a cultura@labisbal.cat, facilitant nom, cognoms i telèfons de les persones assistents. Alhora, es demana que el públic hi assisteixi vestit de color negre.

Alondra de la Parra (Nova York, 31 d octubre de 1980) és una directora d’orquestra mexicana. Es fundadora i directora artística de l’Orquesta Filarmónica de las Américas amb Nova York. A més, és directora musical de l’O rquestra Simfònica de Queensland a Austràlia, convertint-se en la primera dona a ocupar aquest càrrec en una orquestra australiana.