20 desembre de 2021 a les 17:59

El Tió, bústies reials i el Carter Reial: compte enrere pel Nadal bisbalenc

|

Es va acostant el Nadal i això cada vegada es respira més a tots els racons de la Bisbal. D’una banda, ja fa uns dies que el Tió ha arribat als Jardins de Torre Maria, enmig d’una instal·lació de decoració nadalenca. Serà en aquest espai on properament també es col·locarà una bústia reial per tal que la mainada pugui fer arribar les seves cartes als Reis Mags d’Orient. A més, també s’instal·laran bústies a la plaça Major i al carrer Ample.

Si bé ja fa uns dies que el carter reial ja ha anat fent visites a algunes escoles bisbalenques, aquesta setmana prosseguirà, alhora que també visitarà l’Escola Infantil Municipal Tren Petit i el Parc Infantil de Nadal (el 28 de desembre). A més, aquest divendres 24 de desembre, durant el matí, es passejarà pel centre de la Bisbal molt ben acompanyat. Per acabar de recollir totes les cartes dels infants, el Carter Reial també serà a la plaça Major el dilluns 3 de gener (a les 18 h) i als Jardins de Torre Maria el dimarts 4 (a les 18 h).

El dimarts 4 de gener es farà un Campament Reial als jardins de Torre Maria que acollirà un taller de fanalets. L’activitat, organitzada amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, servirà per tal que tota la mainada pugui disposar del seu propi per així poder il·luminar el camí que han de seguir Ses Majestats per portar regals a totes les llars bisbalenques.