3 maig de 2018 a les 17:19

El torneig de tennis femení Solgironès de la Bisbal d’Empordà es consolida com un referent català

|

Paula Badosa, Marina Bassols, Júlia Payola i Aliona Bolsova són algunes de les tennistes gironines que competiran entre el 12 i el 20 de maig a la tercera edició del Torneig internacional femení Solgironès Ciutat de la Bisbal d’Empordà, que tornarà a repartir 25.000 dòlars (uns 21.000 euros) en premis. Aquest torneig es celebrarà per tercer cop a les instal·lacions del Club de Tennis La Bisbal Centre Esportiu de la Bisbal d’Empordà que serà l’encarregat d’organitzar-lo juntament amb l’empresa Sports and Fun. Així, i amb previsions de seguir creixent amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el torneig baix-empordanès es consolida com un referent català i espanyol i aquest any ofereix l’allotjament a totes les participants com a millora, a banda dels premis econòmics que repartirà.

El Torneig Internacional de Tennis femení WTA-ITF de la Bisbal es va presentar el passat 26 d’abril a la Diputació de Girona. Aquesta III edició del Torneig Internacional Femení de Tennis La Bisbal d’Empordà es durà a terme entre el 12 i el 20 de maig. Hi participaran aproximadament una vuitantena de jugadores entre la fase prèvia i el quadre final. Els partits de la Fase Prèvia es jugaran el dissabte 12 i el diumenge 13. Els del quadre general i els de dobles la setmana del 14 al 20. 

Les participants estan classificades entre les 150 i 300 del rànquing de la ITF. Aquest fet farà possible que durant aquesta setmana hi hagi un molt alt nivell de tennistes femenines de diferents països amb els seus entrenadors i familiars visitant el Baix Empordà i oferint durant el torneig un molt alt nivell de tennis que portarà al Club un nombrós públic per gaudir d’aquesta festa del tennis de primer nivell.

El Club de Tennis La Bisbal Centre Esportiu fundat l’any 1985, és un Centre amb més 1380 socis, unes instal·lacions de primer nivell i amb un ampli ventall d’activitats esportives que l’han situat com a referent esportiu de la zona. El Torneig de Tennis Femení WTA ITF 25000$+H Sol Gironès Ciutat La Bisbal d’Empordà (que enguany porta per primer cop el nom del seu sponsor principal al nom) oferirà hospitalitat a les competidores per tal que hi hagi més participants. 

Tal com ja va passar l’any passat es compta amb la col·laboració d’un comitè d’honor que enguany incorpora nous esportistes representants del tennis espanyol i internacional: Àlex Corretja i Carla Suárez. Es preveu que enguany, a causa de la situació política que atravessa el país, en comptes de ser presidit pel Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, enguany hi hagi el Molt Honorable Sr. Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya.