24 novembre de 2015 a les 13:15

El vestíbul del Mundial acull la festa d’inici del projecte Rossinyol

|

El passat divendres, 20 de novembre, va tenir lloc al vestíbul del Teatre Mundial la festa d’inici de la 7a edició del Projecte Rossinyol a la Bisbal d’Empordà.

Enric Marquès, Regidor d’Ensenyament, acompanyat de l’alcalde, Lluís Sais, van donar la benvinguda a tots els assistents i van expressar el seu agraïment i suport al projecte, ja consolidat al municipi.

Núria Felip, professora de la UdG i del Centre Educatiu Cor de Maria de la Bisbal, va agrair a la Universitat de Girona que un any més es pugui dur a terme a la Bisbal aquest projecte d’inclusió social que contribueix a la sensibilització en la igualtat d’oportunitats.

La impulsora del projecte per aquest curs 2015-2016, també es va adreçar als joves mentorats, tot fent valdre el seu paper en el projecte i els va instar que traguessin el màxim partit d’aquesta oportunitat. Així mateix, va dedicar unes paraules a les famílies, docents i professionals dels centres escolars del municipi, presents a l’acte, i als universitaris mentors, a qui va agrair la seva tasca i dedicació.

Un cop acabada la presentació, va tenir lloc una dinàmica de joc per emparellar els mentors amb els mentorats d’una manera distesa i alegre.

Les parelles faran trobades setmanals fins al maig de 2016. En aquestes trobades, es realitzaran activitats d’oci i cultura, dins i fora del municipi, amb la voluntat d’afavorir el creixement personal i la integració social, cultural i lingüística d’aquests joves bisbalencs nouvinguts, alumnes de les escoles municipals i de l’Institut.