25 octubre de 2022 a les 8:31

Els agraïments per les actuacions derivades de la pedregada protagonitzen la Diada Patronal de la Policial Local de la Bisbal

||

Aquest dissabte passat al migdia es va celebrar la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal al Teatre Mundial. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès; diversos regidors del consistori, representació de la Policia Local de la Bisbal, la Policia Local de Palamós, la Policia Local de Palafrugell, la Policia Local de Calonge, el cos de Mossos d’Esquadra, el cos de Policia Nacionall, la Guàrdia Civil, Vigilants de Forallac, Bombers, ADF Gavarres Nord, Creu Roja, Protecció Civil de la Bisbal d’Empordà i Protecció Civil de Palafrugell.

Va arrencar amb un discurs de l’alcalde Enric Marquès; del regidor de Seguretat Ciutadana, David Mont-ros; i de l’actual caporal cap de la Policia Local, Josep Manel Costa. Alhora es va informar de les principals novetats que el cos ha sofert darrerament amb l’objectiu renovar-se i modernitzar-se, oferint un servei de qualitat a la ciutadania amb un model de policia de proximitat.

Es van atorgar felicitacions col·lectives, amb menció especial per la tasca desenvolupada durant la pedregada del 30 d’agost i els dies posteriors, al cos Mossos d’Esquadra de la Bisbal, Bombers, Policia Local de Palafrugell, Protecció Civil de la Bisbal, Protecció Civil de Palafrugell i a l’Àrea de Serveis i Via Pública de la Bisbal. Alhora, es van entregar diplomes a tots els cossos d’emergències amb qui col·labora la Policia Local (Vigilants de Forallac, ADF les Gavarres i Creu Roja), així com als agents del cos que han intervingut ens actuacions meritòries, com violència de gènere o evitar casos d’autòlisi. També es va fer entrega d’una medalla un agent de la Policia Local de la Bisbal per haver complert una quinzena d’anys de servei al cos.