14 novembre de 2011 a les 15:02

Els alumnes de 6è de la Bisbal assisteixen a una sessió de la campanya ‘Som el que mengem’ de la Fundació FCBarcelona

Els alumnes de 6è de primària de les escoles de la Bisbal d’Empordà han assistit aquest dilluns al matí a una sessió de la campanya ‘Som el que mengem’ de la Fundació del FCBarcelona al Pavelló Municipal d’Esports. En aquesta sessió s’han donat consells pràctics sobre una dieta variada, sobre l’alimentació i l’activitat física i s’han donat deu consells per a una alimentació 10. La sessió informativa ha anat a càrrec d’una formadora de la Fundació FCBarcelona.

En la sessió també s’ha animat els escolars a seguir els consells informatius del tríptic que se’ls ha donat, juntament amb altres obsequis i una poma, i a participar en el concurs que hi ha a la web http://www.somelquefem.cat

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, que ha fet la cloenda de l’acte ha remarcat que es diu que el Barça és més que un club per actes com el d’avui i ha animat als escolars a seguir els consells i a la Fundació a seguir la seva tasca. Els alumnes han rebut un obsequi de la Fundació FCBarcelona en acabar l’acte.