10 febrer de 2017 a les 13:34

Els alumnes de l’Escola de Forallac visiten la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

El passat dimarts 7 de febrer els alumnes de 5è i 6è de l’Escola de Forallac van visitar alguns residents del geriàtric Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà amb qui s’havien cartejat des del novembre de l’any passat.

La trobada era un fet d’allò més esperat per ambdues bandes i va estar carregada d’emocions. Els alumnes els van portar fotografies per explicar-los característiques personals (aficions, gustos, procedència, etc.) i, fins i tot, els van regalar un detall a cada persona gran.  Per finalitzar la visita es va fer un pica-pica al jardí de la residència.

Les relacions intergeneracionals són molt positives ja que els joves aporten optimisme i les persones grans experiència i saviesa. Els alumnes del 5è i 6è curs de l’Escola de Forallac es van posar en contacte amb la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu per tal de proposar una iniciativa d’allò més tendra i interessant. I és que a l’escola, l’educació amb valors com el respecte o l’empatia és una tasca molt important perquè els alumnes creixin essent persones implicades amb la societat més necessitada.