22 novembre de 2018 a les 15:03

Els Catarres i l’Orquestra Maribel, a la Festa Exòtica dels Voltors

|

El proper dissabte 24 de novembre, a partir de les 23 h, el Pavelló Firal de la Bisbal acull la 3a Festa Exòtica de l’entitat bisbalenca Els Voltors. L’organització promet una nit carregada de sorpreses amb un cartell ben festiu que inclourà les actuacions de Els Catarres, l’Orquestra Maribel i Dance Attraction DJ’s. Ja es poden adquirir entrades a través del web de l’entitat (12 euros) o a diversos punts de venda repartits pel municipi bisbalenc, Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí o Girona. Cal tenir present que a guixeta tindran el preu de 15 euros.

La festa inclourà servei de guarda-roba, calefacció, servei de bar a preus populars, fotògrafs i photocall i una creperia. No es permetrà l’entrada als menors de 14 anys, mentre que els menors de 16 hauran d’identificar-se amb el DNI i entrar acompanyats del seu pare, mare o tutor/a legal.  

La Festa Exòtica va néixer ara fa tres anys, a partir de l’extinció de la reconeguda Festa Eròtica. L’entitat bisbalenca va crear aquesta festa amb la voluntat de convertir el darrer cap de setmana de novembre, en «l’últim dia estiuenc de l’any». És per això que l’entitat bisbalenca emula un ambient tropical per crear «la festa més exòtica de les comarques gironines».