31 octubre de 2014 a les 14:28

Els cementiris de la Bisbal, a punt per la Diada de Tots Sants.

||

La brigada municipal de Serveis ha acabat aquesta setmana les tasques de reforç especial en el manteniment i neteja dels cementiris municipals, de cara a la Diada de Tots Sants. Com cada any per aquestes dates, els operaris municipals porten a terme una poda acurada de tots els arbustos i arbres, així com una neteja dels interiors i exteriors dels recintes de la Bisbal, Castell d’Empordà i Sant Pol.

 A més a més, enguany  s’han netejat  amb una mànega a pressió amb aigua calenta les làpides de les tombes i les escales del cementiri. Com explica el regidor de Serveis, Xavier Dilmé, “hem fet una prova  de neteja especial perquè aquests elements estaven sempre molt bruts de líquens  i  molsa per les humitats i mai acabaven de quedar nets. Amb aquesta actuació, el resultat ha estat espectacularment positiu i ho anirem repetint en el futur”.  Finalment, també s’han adquirit noves regadores i escombres.

En el decurs de les properes setmanes, aquestes actuacions continuaran en el cementiri de la Bisbal i es pintaran la reixa, la porta i les finestres de l’entrada al recinte.