13 agost de 2019 a les 10:20

Els comerços del carrer Ample, Antic i Valls d’en Colomer romanen oberts al servei de tothom

Les obres d’ordenació dels carrers Ample, Antic i Valls d’en Colomer de la Bisbal d’Empordà avancen a bon ritme. Per fer els treballs, que es van iniciar al juliol, s’han dut a terme canvis en la ubicació de les parades del mercat setmanal, alguns canvis i afectacions de circulació i aparcament a la zona i altres modificacions paral·leles a l’àmbit. Donada la complexitat de les obres, es treballa per minimitzar l’impacte sobre veïns i veïnes i els comerços. I és que durant les obres d’ordenació es pot seguir circulant a peu per la zona i els comerços segueixen oberts al servei de tothom.

Així des del consistori s’han col·locat tres cartells que, repartits arreu del perímetre de les obres, fan referència a tots els comerços de la zona que continuen al servei de la gent. Són els següents: Mont-ros, Perfumeria i Centre d’Estètica, Llibreria L’Espiral, La Crêperie, Monjoc, Farmàcia Puigbert Estevan, Agència Pont Vell, Banc Santander, El Cafè, Administració de Loteries Vinyoles, Clínica Gironella, El Mirall, Bar Muntanya, Perruqueria Janoher, Actual, El Taller, Fleca Can Brunés, Centre Òptic La Bisbal, Bar Cafeteria Torró, Ràpid Bisbal, L’Amaka, El Rebost, El Trèvol, Bar el Norte, Peixateria Rahma, Rius Nadal, Jaume Figueras Interiorisme, Papereria Multipaper i la Cafeteria Coronado.

La reurbanització del carrer es fa amb pedra natural, de manera semblant a les darreres actuacions al nucli antic. Així, l’anella dels carrers esmentats del nucli antic serà arbrada i s’hi instal·laran bancs. A més se substituirà el model actual de circulació: només podran circular-hi vehicles de residents per accedir als seus garatges i els destinats a satisfer les necessitats de càrrega i descàrrega. Es pot consultar tota la informació sobre les obres d’ordenació dels carrers Ample, Antic i Valls d’en Colomer de la Bisbal a través d’aquest enllaç.