27 maig de 2013 a les 12:59

Els contes de les Mestres Àvies Recuperadores de Contes tanquen L’escriptor a les escoles” d’aquest curs”

Sis mestres àvies, que formen part de l’associació Mestres Àvies Recuperadores de Contes (MARC), es van repartir divendres passat per les quatre escoles de primària de la Bisbal per explicar contes a l’alumnat d’educació infantil. Vingudes d’arreu de Catalunya (Vic, Barcelona, Lleida, Tortosa…) aquestes mestres jubilades van fer gaudir d’allò més els nens i nenes i les mestres de P3, P4 i P5.

Mestres Àvies Recuperadores de Contes és una proposta de mestres jubilades que encara volen col·laborar en l’educació. La seva intenció és continuar utilitzant els contes com a lligam tradicional entre els nens i els joves amb la gent gran i recuperar històries i mites clàssics.

Amb la participació de les Mestres Àvies es tanca “L’escriptor a les escoles” d’aquest curs, que ha comptat també amb la col·laboració de la Pepa Contes, en Miquel Martín i l’Albert Carol. Aquesta activitat està promoguda cada any per les àrees d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal, en col·laboració amb l’Oficina de Català, per tal que els escolars de la població tinguin contacte directe amb la literatura catalana.