23 octubre de 2020 a les 8:59

Els espectacles de les Nits del Barri del Convent, ajornats per la Covid-19, es reprenen al Teatre Mundial

|

Com tantes d’altres propostes culturals, el cicle de Nits del Barri del Convent va haver d’ajornar-se per la Covid-19 quan havia de celebrar-se com normalment: de maig a juliol, entre el Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal. La recuperada programació es trasllada al Teatre Mundial i tindrà lloc durant quatre divendres d’aquest novembre i desembre. La proposta, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, malgrat l’excepcional reubicació d’enguany, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.

Al Teatre Mundial el cicle de les Nits del Barri del Convent tornarà a oferir espectacles de tota tipologia: humor, contes, còmic i màgia. El tret de sortida serà el divendres 6 de novembre amb ‘Home (work in progress)’ de Cris-is: un espectacle que posa el drama al servei de la comèdia i que promet ser trepidant, emocionant, hilarant i, també, ple de tendresa. A més, també inclourà ‘Supermàgic’, de Fèlix Brunet, el 13 de novembre; ‘L’art de triar carxofes (homenatge a la padrina Marieta), de Jordi Palet i Puig, el 20 de novembre; i culminarà amb ‘L’atracció’ de la Cia. La Intrépida, el dijous 4 de desembre

L’entrada de cada un dels espectacles ubicats al Convent tindrà el preu de 3 euros i començaran a les 21 h, excepte la cloenda, que arrencarà a les 19 h: per a més informació es poden consultar tots els detalls a través del web del cicle.