18 setembre de 2017 a les 15:43

Els guanyadors del premi ‘Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir’ visiten la Bisbal

||

El passat 9 de setembre els guanyadors del premi de la campanya de dinamització comercial Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir, provinents de diferents ciutats i pobles de Catalunya van visitar la Bisbal. El grup va passar una jornada a la Bisbal ben farcida d’activitats organitzades des l’oficina de Pla de Barris i l’Àrea de Desenvolupament Local.

El premi va consistir en una visita guiada pel nucli antic i al Castell Palau, un àpat per a dues persones en un dels restaurants associats a la Federació del Comerç, una demostració en viu de taller de torn artesanal i una visita al Terracotta Museu en el marc de la campanya de promoció del distintiu de “Ceràmica de la Bisbal”. Així doncs, una trentena de persones procedents de 14 municipis van poder conèixer els llocs més emblemàtics de la zona i l’ofici de ceramista (a través dels dos professionals contractats durant l’estiu per promocionar la ceràmica local).

La campanya de dinamització comercial, Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir pretén potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per tal millorar la qualitat de vida i la cohesió social. La iniciativa compta amb el suport del Departament de Governació, administracions públiques i Habitatge de la Generalitat. Enguany 2017 hi han participat un total de 34 municipis d’arreu de Catalunya.