26 setembre de 2016 a les 10:29

Els guanyadors del premi de la campanya de dinamització comercial visiten la Bisbal d’Empordà

 Els guanyadors del premi de la campanya de dinamització comercial Barris Antics molt per descobrir, molt per oferir provinents de diferents ciutats i pobles de Catalunya, van gaudir d’un dia sencer a la Bisbal amb una sèrie d’activitats organitzades des de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

El premi va consistir en una visita guiada pel nucli antic i al Castell Palau, un àpat per a dues persones en un dels restaurants associats a la Federació del Comerç i un taller de torn artesanal i una visita al museu terracota en el marc de la campanya de promoció del distintiu de “Ceràmica de la Bisbal”.

Una trentena de persones, provinents de 14 municipis, van gaudir d’una jornada al municipi en la que van conèixer tant els llocs més emblemàtics de la zona com l’ofici que identifica a la Bisbal com la capital de la ceràmica realitzat pels dos ceramistes contractats durant l’estiu per a la promoció de la ceràmica. També van participar de la Jornada del Vermut en la que van conèixer les especialitats culinàries de diferents establiments participants a la jornada.

Aquesta campanya de dinamització comercial, Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir, vol potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per millorar la qualitat de vida i la cohesió social. Compta amb el suport del Departament de Governació, administracions públiques i Habitatge de la Generalitat, i més de 33 municipis de tota Catalunya hi participen.