1 gener de 2020 a les 21:51

Els Reis Mags d’Orient arriben a la Bisbal

||

La llum dels fanalets marcarà el camí que Melcior, Gaspar i Baltasar, un any més recorreran per la Bisbal, abans de repartir els regals més esperats a les llars de la contrada. El tret de sortida de la Cavalcada de Reis d’enguany serà el Terracotta Museu. Mentre s’espera l’arribada de Ses Majestats, s’escalfarà l’ambient amb un Ball de gegants a partir de les 18h, davant les Voltes.

Es preveu que a les 18h30 arribi el moment esperat. Els 3 Reis Mags d’Orient i les seves carrosses faran recorregut pel carrer 6 d’octubre, carrer Cavallers, plaça Llibertat, carrer Canonja, carrer Germans Sitjar, carrer Mesures, plaça Major, carrer Santa Maria del Puig i plaça del Castell fins a la plaça Major.

Al seu pas per la plaça del Castell, Ses Majestats, a les 19 h, faran entrega de les seves ofrenes al Nen Jesús. Tot seguit, la Cavalcada arribarà a la seva ubicació final: la Plaça del Castell, on es donarà la benvinguda a Ses Majestats, es donaran dolços a la mainada i es farà l’entrega de la clau màgica. 

*En cas de pluja, la rebuda reial seria al Pavelló Firal i hi hauria un recorregut alternatiu. Es pot consultar tota la informació i consells a través d’aquest enllaç.