8 agost de 2019 a les 17:32

Els Voltors organitzen més d’una vintena d’activitats per la Festa Major de la Bisbal d’Empordà 2019

Un any més, per a la Festa Major de la Bisbal, Els Voltors posen tota la carn a la graella amb un allau de propostes. El col·lectiu organitzarà un total de vint-i-una activitats per a tots els públics a diversos espais del municipi: és el que enguany anomenen La Festa Infinita

Clàssics com la tradicional Festa de l’Escuma a la plaça Germans Sitjar (dimecres 14 d’agost a les 21.30 h) o l’Empordà Holi Festival (djous 15 d’agost a les 18.45 h), que enguany canvia d’ubicació i es farà al Parc 8 de Març, i que promet tornar a brindar 75 minuts d’explosió de colors, aigua i energia. De fet, el matí del dijous 15 d’agost serà especialment mogut per a la mainada: a les 10.30 h el parc infantil 8 de Març acollirà la Menuda Festa i es transformarà en un parc aquàtic amb inflables. Més tard, a les 12.30 h arrencarà la Minifesta de l’Escuma al mateix lloc: el millor remei per refrescar-se i divertir-se a la vegada. D’altra banda, el dissabte 17 d’agost, a partir de les 21 h, organitzarà una nova edició del concurs La Veu, inspirat en el programa de televisió La Voz, per tal que totes les persones inscrites demostrin el seu talent davant d’un selecte i reconegut jurat.


Allau de propostes a l’Espai dels Voltors a la pista de l’Escola Mas Clarà

Concerts, sessions de DJ’s, circ, ioga, degustació de vins, chill out, wifi i una àmplia carta d’oferta per a sopar. Els Voltors tornaran a regentar l’Espai a la pista esportiva de l’Escola Mas Clarà amb una completíssima programació de propostes per a tot els gustos i per a tots els públics. Si els Voltors són una de les entitats amb més programació a la Bisbal durant tot l’any, l’Espai dels Voltors continua com un dels emplaçaments amb més efervescència de la Festa Major. I és que durant tots i cadascun dels dies de la Festa Major oferirà activitats tan diverses com el Fem Circ per la Festa, per tal que la mainada posi en pràctica les potencialitats de circ com a eina educativa, participativa i de cohesió social; com la Masterclass de Hatha-Vinyassa ioga gratuïta a càrrec de Maria Abras; com el Wine & Music: un tastet de vins amb projeccions i música en directe a càrrec de Tokaji Quartet, o com la Trobada de cotxes Sports & Clàssics la Bisbal, que tindrà lloc just davant de l’Espai.

I, per si no n’hi hagués prou, cal fer menció especial de l’allau de concerts i sessions de DJ que s’han programat durant la Festa Major d’enguany, amb noms tan destacables com Mireïa Mora, The Best Of, Double Chick, El Ultimo Veneno, Sabrina & One Take Band, Litus3, Jordi Serradell, Sense Sal, Orquestra Maribel, Karlos Selektah DJ, o el plat fort de fi de festa: Mishima. A més, snyores i senyors, cal tenir present que el dissabte 17, amb les actuacions de Sense Sal, Orquestra Maribel i Karlos Selektah DJ, l’Espai viurà una festassa i tancarà les seves portes més tard. Per parar un tren!