9 agost de 2018 a les 16:58

Els Voltors tornaran a oferir l’Espai a la pista de l’Escola Mas Clarà

Concerts, sessions de DJ’s, circ, ioga, zumba, degustació de vins, chill out, wifi i una àmplia carta d’oferta per a sopar. Els Voltors tornaran a regentar l’Espai a la pista esportiva de l’Escola Mas Clarà amb una completíssima programació de propostes per a tot els gustos i per a tots els públics. «És una programació pensada per a la Bisbal i per a tothom», ha explicat en Pau Ferrer, membre de l’associació.

Si els Voltors és una de les entitats amb més programació a la Bisbal durant tot l’any, l’Espai dels Voltors repeteix com un dels emplaçaments amb més efervescència de la Festa Major. I és que durant tots i cadascun dels dies de la Festa Major oferirà activitats tan diverses com la Zumba Night Party a càrrec de la Marta Pla i la Marta Ponsatí del Club de Tennis Esportiu; com el Fem Circ per la Festa, per tal que la mainada posi en pràctica les potencialitats de circ com a eina educativa, participativa i de cohesió social; com la Masterclass de Hatha-Vinyassa ioga gratuïta a càrrec de Maria Abras; com el Wine & Music: un tastet de vins amb projeccions  i música en directe a càrrec de Tokaji Quartet, o com la Trobada de cotxes Sports & Clàssics la Bisbal, que tindrà lloc just davant de l’Espai.

I, per si no n’hi hagués prou, cal fer menció especial de l’allau de concerts i sessions de DJ que s’han programat durant la Festa Major d’enguany, amb noms tan destacables com Núria Graham, La Iaia, Sara Terraza, Banana Beach, Shamrock Vagabonds, Diversiones DJ, Marcel i Júlia, Double Chick, els bisbalencs Último Veneno o la cloenda de l’Espai, a càrrec de Blaumut. Es pot consultar tota la informació a través del programa online o a través del web de l’entitat. Per parar un tren!