16 desembre de 2011 a les 14:02

Els Voltors visiten l’escola Empordanet

Els alumnes de l'escola l'Empordanet van poder fer ballar els Voltorets. Foto. Escola l'Empordanet.

Una representació dels Voltors va visitar aquest dimarts l’escola Empordanet de la Bisbal. La visita la va fer tota la ‘família’ voltor: el Voltor, la Voltora i els voltorets, per presentar als alumnes el Voltoret, que és també el nom de la classe de P-4, segons que ha  informat l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de la Bisbal.

Membres de l’Associació Els Voltors van tocar el tambor i els nens i nenes de l’Empordanet que van voler van fer ballar els voltorets. Els voltors és una associació que es va fundar el 1996 que promou actes per als ciutadans de la Bisbal de totes les edats però especialment per als joves. Entre els diversos actes culturals i musicals que organitzen destaquen el Voltor Music Festival, la Festa de Reis, la Santa Festa, la Ruta Voltors. També participen en l’organització de la Cavalcada de Reis i fan nombrosos actes durant la Festa Major.

L’Escola l’Empordanet de la Bisbal està situada a l’avinguda St. Francesc i és el centre educatiu més recent que s’ha obert a la ciutat. Consta de tres grups: P-3 (classe del Dragolí), P-4 (classe dels Voltors) i P5 (classe de la Rufina) distribuïts en diversos mòduls prefabricats i disposa d’una ampli pati i zona d’esbarjo amb elements de joc per als infants.